journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Övrig tid, klicka här för kontaktuppgifter.

Ocab hanterar skador, fukt och farliga ämnen i hela Sverige

Vi åtgärdar skador, fukt och farliga ämnen i hela Sverige.

Behöver du hjälp med fuktskador, sanering eller rengöring?

Ocab har hjälpt privatpersoner, fastighetsägare, företag och försäkringsbolag i 60 år. Vi hanterar hela kedjan från skadebesiktning och utredning till åtgärd och finns alltid nära dig.

Så här går skadehantering med Ocab till

Vi erbjuder alla tjänster inom skadeservice

Läs mer och beställ skadebesiktning

Några populära tjänster du kan beställa direkt här på webben

 • Vattenskada – besiktning

  Vi besiktar utrymmen i din fastighet där skada uppstått eller misstänks ha uppstått och dokumenterar orsaker eller troliga orsaker till problemet. Du får också förslag på rekommenderade åtgärder av våra erfarna fukttekniker.

  Läs mer

 • Asbestkontroll

  Kontroll trolig förekomst av asbest, provtagning av t.ex. kakel och kakelfix, mattor & golvbeläggning, rörisolering och ventilationstätning, tak- och fasadplattor, tapeter och fönsterkitt. Sammanställning och förslag på åtgärder.

  Läs mer

 • Badrum – fuktkontroll

  Vi genomför en grundkontroll av ditt badrum och angränsade utrymmen. Vi utför fuktindikationsmätning av ytskikt och dokumenterar trolig orsak till eventuell skada och du får förslag på rekommenderade åtgärder.

  Läs mer

Vi har fler tjänster du kan beställa här!

Att säkerställa ditt hems säkerhet och komfort när olyckan är framme har aldrig varit enklare. Upptäck vårt utbud av tjänster och beställ här med bara några klick.
Säkert, snabbt och enkelt!

Aktuell information

Fuktproblem i många krypgrunder – låt oss kontrollera grunden och ge förslag på krypgrundsavfuktare!

Ocab hjälper dig att säkra värdet och funktionen i ditt hus genom att utreda och åtgärda fuktproblem i krypgrunden. Läs mer om hur vi kontrollerar om du har fuktproblem i din grund, orsakerna till problemen och vilka åtgärder du behöver ta och till vilket pris. Du vet väl att man vid fuktåtgärder kan få 30 procent av installationskostnaden i ROT-avdrag?

Ocab Total är vårt nya succékoncept med fullservice

Med Ocab Total tar vi hand om allt ert företag behöver inom skadeservice anpassat efter era behov. Du får en kontaktperson som projektleder allt från akuta problem till förebyggande åtgärder i dina fastigheter. Med Ocab Total ingår tillgång till tjänsten kund.ocab.se – en digital plattform för uppföljning och kommunikation med beställare och skadedrabbade genom hela skadeprocessen.

Ocab Stockholm är först i landet med Ocab Go

Nu lanserar vi vårt klimatsmarta koncept i Stockholm. Ocab Go är perfekt för innerstadsmiljöer. Våra servicetekniker tar sig runt med eldrivna fordon – minimerar klimatpåverkan och ökar vårt fokus på ett hållbart alternativ.