journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Undrar du över något? Eller behöver du hjälp?

Kontakta ditt närmaste Ocab Servicecenter

  I och med att du skickar in formuläret godkänner du att dina kontaktuppgifter sparas av oss och att vi får kontakta dig i ärendet.

  Ocab är alltid nära. Var du än är.

  Ocab har fler än 50 servicecenter som kan hjälpa dig i hela landet. Alla våra servicecenter är kompetenta och utrustade för alla tjänster i vårt ordinarie tjänsteutbud inom fuktskador, vattenskador, sanering och rengöring. Tack vare vår starka lokala närvaro kan vi snabbt vara på plats för att begränsa och åtgärda skador.

  Kontakta oss genom att skicka in dina uppgifter via kontaktformuläret ovan eller ring till ditt lokala Ocab Servicecenter som du hittar här.

  Behöver du akut hjälp?

  Du når vår jour dygnet runt på ett och samma nummer i hela landet:  020‑62 00 40. Vi är snabbt på plats och har rätt kompetens, resurser och utrustning för att effektivt begränsa och åtgärda skador.

  Vad gör vår jourtjänst?

  Jourtjänsten kan hjälpa dig med pluggning av läckande rör, pallning av möbler, foggning och rivning av golv. Vi hanterar akut specialsanering, sanering av bränder, klottersanering, täckning av glaskross och avfuktning efter vattenskador.

  Beställ våra vanligaste tjänster direkt online

  Via din mobil gör vår tekniker en första bedömning av skadan tillsammans med dig utan ett fysiskt besök.

  Tjänst: Fuktkontroll badrum. Vi genomför en grundkontroll av ditt badrum och angränsade utrymmen.

  Tjänst: Fukt/Vattenskadebesiktning. Vi besiktigar skadan och dokumenterar skadeorsak.