Hem 5 Kontakt

Kontakt

Ocab är alltid nära. Var du än är.

Ocab har fler än 55 servicekontor som kan hjälpa dig över hela landet. Vi har kompetens och utrustning för alla tjänster i vårt ordinarie tjänsteutbud inom fukt- och vattenskador, sanering och rengöring. Tack vare vår starka lokala närvaro kan vi snabbt vara på plats för att begränsa och åtgärda skador.

Kontakta oss genom att skicka in dina uppgifter via kontaktformuläret eller hitta telefonnummer till ditt lokala Ocab Servicekontor.

Behöver du akut hjälp?

Du når vår jour på ett och samma nummer i hela landet, dygnet runt:  020‑62 00 40. Vi är snabbt på plats och har rätt kompetens, resurser och utrustning för att effektivt begränsa och åtgärda skador.

Vad gör vår jourtjänst?

Jourtjänsten påbörjar rätt åtgärder i det akuta skedet och hanterar bland annat vattenskador, brandskador, skadegörelse såsom klottersanering och täckning av glaskross samt akut specialsanering och räddande insatser för lösöre.

Läs mer om vår skadejour här.


Letar du jobb? Vill du rädda värden med oss?

Vi är 1400 medarbetare som varje dag hjälper våra kunder att begränsa, åtgärda och förebygga skador. Som arbetsgivare är Ocabs ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas. Vi har räddat värden sedan 1964, välkommen att göra det tillsammans med oss! 

Besök vår karriärssajt för att läsa mer och visa lediga tjänster vi har ute just nu.

Ocab-personal ler tittandes in i kameran

Kontakta oss