journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Övrig tid, klicka här för kontaktuppgifter.

Behöver du hjälp med städning i Norrköping?

Vi städar effektivt och hållbart i alla typer av fastigheter.

Vi hjälper till med hemstädning, kontorsstädning, byggstädning, flyttstädning, fönsterputsning, golvvård och trappstädning. Vi rengör alla ytor och material på ett hållbart sätt för miljön, fastigheten och ekonomin.

Kontakta oss redan idag

Ocab Norrköping – proffs på städning med miljövänliga metoder

Vi på Ocab i Norrköping utför alla typer av städuppdrag. Med lång erfarenhet och kompetenta medarbetare hjälper vi både privat- och företagskunder med fokus på nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Oavsett uppdrag anpassar vi våra tjänster till just era behov. Vi börjar med ett platsbesök där vi tillsammans med er går igenom vilken städhjälp som behövs i just din fastighet/bostad. Vi utför allt från hemstädning till flyttstädning åt privatpersoner och anlitas av bostadsrättföreningar och fastighetsägare för städning i trappor, tvättstugor och föreningslokaler, i engångsuppdrag eller i ett regelbundet upplägg.

På Ocab arbetar vi kontinuerligt för att minska miljöpåverkan i vår verksamhet och för att leverera hållbara tjänster. Det gör vi bland annat genom utveckling av arbetsmetoder, genom ny teknik och bra produktval. Oavsett städuppdrag är vårt mål att välja den metod som ger en så effektiv och skonsam rengöring som möjligt.

När du som privatperson köper hushållsnära tjänster av oss får du 50 % skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något, vi tar hand om det direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdrag här.

För mer information om våra tjänster inom städning, eller om du önskar en kostnadsfri offert, är du alltid välkommen att kontakta oss på Ocab i Norrköping.

Kontakta ditt närmaste Ocab Servicecenter

    När du skickar in formuläret godkänner du att vi sparar dina kontaktuppgifter och att vi får kontakta dig i ärendet.