Facebook
Hem 5 Sanering och rengöring 5 Städning Norrköping

Städning Norrköping

Ocab Norrköping – proffs på städning med miljövänliga metoder

Vi på Ocab i Norrköping utför alla typer av städuppdrag. Med lång erfarenhet och kompetenta medarbetare hjälper vi både privat- och företagskunder med fokus på nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Oavsett uppdrag anpassar vi våra tjänster till just era behov. Vi börjar med ett platsbesök där vi tillsammans med er går igenom vilken städhjälp som behövs i just din fastighet/bostad. Vi utför allt från hemstädning till flyttstädning åt privatpersoner och anlitas av bostadsrättföreningar och fastighetsägare för städning i trappor, tvättstugor och föreningslokaler, i engångsuppdrag eller i ett regelbundet upplägg.

På Ocab arbetar vi kontinuerligt för att minska miljöpåverkan i vår verksamhet och för att leverera hållbara tjänster. Det gör vi bland annat genom utveckling av arbetsmetoder, genom ny teknik och bra produktval. Oavsett städuppdrag är vårt mål att välja den metod som ger en så effektiv och skonsam rengöring som möjligt.

När du som privatperson köper hushållsnära tjänster av oss får du 50 % skattereduktion på hela arbetskostnaden. Du behöver inte göra något, vi tar hand om det direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdrag här.

För mer information om våra tjänster inom städning, eller om du önskar en kostnadsfri offert, är du alltid välkommen att kontakta oss på Ocab i Norrköping.

Vad vi kan hjälpa dig med

Gratis videorådgivning

Via din mobil gör vår tekniker en första bedömning av skadan tillsammans med dig och rekommenderar vad du bör göra härnäst – utan ett fysiskt besök, helt gratis!

Bokning av tjänster på hemsidan

Vet du eller misstänker du att du har en skada? Beställ en besiktning, kontroll eller utredning direkt online.

Hitta och kontakta ditt närmaste Ocab Servicekontor

Behöver du kontakta ett Ocab servicekontor i närheten där du bor? Sök med ditt postnummer och använd kontaktformuläret.