journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Övrig tid, klicka här för kontaktuppgifter.

Krypgrundsavfuktare från Corroventa

Krypgrundsavfuktare från Corroventa & installation av Ocabs fukttekniker

Genom att installera en avfuktare i krypgrunden får du en trygg och långsiktig lösning på både pågående fuktproblem och framtida skaderisker. Beställ en offert direkt här på webben nedan så kontaktar vi dig för att kartlägga förutsättningar och pris för att installera avfuktare i krypgrunden.

Beställ offert
Ladda ner produktblad (PDF)
Krypgrundsavfuktare från Corroventa

Varför du behöver en krypgrundsavfuktare

I 4 av 10 av villor och fritidshus med krypgrund som besiktigas upptäcks någon form av fukt- eller mögelproblem i krypgrunden.

Krypgrunder anses vara en riskkonstruktion och skador blir ofta kostsamma då reparationskostnader generellt inte täcks av de vanligaste hem- och villaförsäkringarna.

I många fall, när fukthalten är för hög, är en effektiv lösning att installera en avfuktare, vilken väljs efter just de förutsättningar som råder och för att vara så energi- och kostnadseffektiv som möjligt. Om det redan uppstått skador, som till exempel mögel eller röta, kan vi hjälpa till med sanering.

Genom att installera en avfuktare i krypgrunden får du en trygg och långsiktig lösning på både pågående fuktproblem och framtida skaderisker.

Det här kan vi erbjuda i vårt krypgrundspaket

  • Svensktillverkad krypgrundsavfuktare från Corroventa*
  • Installation utförd av Ocabs fukttekniker
  • Prisförslag**
  • 2 års Garanti (5 år mot tillägg)
  • Rot-avdrag möjligt.

*modell beroende på grundens storlek.
**beroende på grundens storlek, längd på rördragningar, eventuella håltagningar, ev. åtgärder av krypgrundens täthet etc. 

Beställ en offert direkt online nedan så kontaktar vi dig för att kartlägga förutsättningar och pris för att installera avfuktare i krypgrunden.

Vid behov behöver vi fysiskt besikta utrymmet på plats för att kunna ta fram ett förslag på bästa lösningen för ditt hus samt en offert. Om ditt hus är minst 5 år gammalt är fuktförebyggande åtgärder berättigade till ROT-avdrag.

ocab-personal framför corroventa avfuktare

Så mycket ROT-avdrag kan du få

När du får hjälp vid fuktåtgärder kan du få 30 procent av arbetskostnaden i skatteavdrag. Du kan, beroende på din inkomst, få maximalt 50 000 kronor per år.

För att du ska kunna få ROT-avdrag måste huset vara minst fem år gammalt. Om fukt  uppkommer i ett mer nybyggt hus och skall åtgärdas kan du alltså inte få avdrag.

Beställ en krypgrundsbesiktning

Behöver du en första fuktkontroll av din krypgrund? Boka gärna en krypgrundsbesiktning så får du besked om du behöver åtgärder.

Beställ krypgrundsbesiktning

Beställ offert på krypgrundsavfuktare med installation av Ocabs fukttekniker

    Genom att klicka på "Skicka beställning" godkänner du att vi använder dina personuppgifter för beställningen, förbättra din upplevelse på webbplatsen och andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.