2020-08-10T11:54:27+00:00 2017-07-14|

Fuktmätare, hygrometer

Med en fuktmätare håller du koll på den relativa luftfuktigheten på svåråtkomliga ställen som vind, krypgrund och källare, utrymmen där det finns risk att det tar tid innan man upptäcker fukt och mögel. Ju fortare man upptäcker fuktskador desto mindre kostsamt blir det att åtgärda.

Kontakta oss

Beställ fuktmätare och få fuktkontroll i ditt hem, du kan enkelt beställa fuktmätaren av oss genom att fylla i beställningsformuläret.

En huvudenhet och en sensorer ingår i förpackningen som övervakar temperatur och luftfuktighet. Sensorn sänder trådlöst till huvudenheten med en räckvidd på upp till 30 m beroende på omgivningen. Temperaturen mäts inom området -40°C till +60°C och luftfuktigheten mäts mellan 1-99%. Huvudenheten och sensorn drivs med batterier som medföljer i paketet tillsammans med manual på svenska.

Pris per förpackning är 695 kr inkl. moms (frakt ingår med 78 kr). Som medlem i Villaägarna betalar du 550 kr inkl. moms (frakt ingår med 70 kr)

Produktblad

Beställ fuktmätare

Fuktmätare - bestående av en huvudenhet och en sensor

Jag samtycker till Ocabs hantering av personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter

Alla tjänster inom Fuktskador

Avfuktning

Att få ett torrt och friskt hus efter en fuktskada kräver kunskap och säkra metoder. Med vår gedigna kunskap och..

Fuktmätare

Beställ fuktmätare och få fuktkontroll i ditt hem, du kan enkelt beställa fuktmätaren av oss genom att fylla i beställningsformuläret...

Fuktutredning

Vi hjälper både villaägare och större fastighetsägare att kontrollera, utreda och lösa eventuella fuktproblem, tryggt och effektivt. Fukt och fuktskador..

Läcksökning

Våra duktiga medarbetare har erfarenheten, kunskapen, sökmetoderna och utrustningen för att lokalisera och åtgärda läckor utan att behöva riva upp..

Mögel

Det krävs professionell kunskap och erfarenhet inom avfuktning och skadesanering för att kunna sanera mögel på rätt sätt. Vi är..

Vind och krypgrund

Ocab hjälper dig att säkra värdet och funktionen i ditt hus genom att utreda och åtgärda fuktproblem i krypgrund och..