2019-01-07T09:01:18+00:00 2017-07-14|

Fuktmätare, hygrometer

Med en fuktmätare håller du koll på den relativa luftfuktigheten på svåråtkomliga ställen som vind, krypgrund och källare, utrymmen där det finns risk att det tar tid innan man upptäcker fukt och mögel. Ju fortare man upptäcker fuktskador desto mindre kostsamt blir det att åtgärda.

Kontakta oss

Beställ fuktmätare och få fuktkontroll i ditt hem, du kan enkelt beställa fuktmätaren av oss genom att fylla i beställningsformuläret.

En huvudenhet och tre sensorer ingår i förpackningen och övervakar temperatur och luftfuktighet på upp till fyra platser samtidigt. Sensorerna sänder trådlöst till huvudenheten med en räckvidd på upp till 30 m beroende på omgivningen. Temperaturen mäts inom området -20°C till +60°C och luftfuktigheten mäts mellan 25-95%. Det finns mögelbildningslarm som varnar vid luftfuktighet över 60 %. Huvudenhet och sensorer drivs med batterier som medföljer i paketet tillsammans med manual på svenska.

Pris per förpackning är 795 kr inkl. moms (frakt ingår med 60 kr). Som medlem i Villaägarna betalar du 640 kr inkl. moms (frakt ingår med 60 kr)

Faktablad

Beställ fuktmätare

Fuktmätare - bestående av en huvudenhet och tre sensorer

Jag samtycker till Ocabs hantering av personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter

Alla tjänster inom Fuktskador

Avfuktning

Att få ett torrt och friskt hus efter en fuktskada kräver kunskap och säkra metoder. Med vår gedigna kunskap och..

Fuktmätare

Beställ fuktmätare och få fuktkontroll i ditt hem, du kan enkelt beställa fuktmätaren av oss genom att fylla i beställningsformuläret...

Fuktutredning

Vi hjälper både villaägare och större fastighetsägare att kontrollera, utreda och lösa eventuella fuktproblem, tryggt och effektivt. Fukt och fuktskador..

Läcksökning

Våra duktiga medarbetare har erfarenheten, kunskapen, sökmetoderna och utrustningen för att lokalisera och åtgärda läckor utan att behöva riva upp..

Mögel

Det krävs professionell kunskap och erfarenhet inom avfuktning och skadesanering för att kunna sanera mögel på rätt sätt. Vi är..

Vind och krypgrund

Ocab hjälper dig att säkra värdet och funktionen i ditt hus genom att utreda och åtgärda fuktproblem i krypgrund och..