journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Övrig tid, klicka här för kontaktuppgifter.

Oleter Group förvärvar Probaco Avfuktning i Värmland

Oleter Group förvärvar Probaco Avfuktning i Värmland

Oleter Group förvärvar Probaco Avfuktning i Värmland

Oleter Group har förvärvat Probaco Avfuktning i Värmland AB. Integrering av bolaget i Ocabs verksamhet har redan inletts.

Probaco Avfuktning i Värmland AB är baserade i Karlstad och var fram till och med 2018 en del av Ocabs verksamhet i Värmland. Nu kommer hela teamet inom avfuktning och skadeutredning tillbaka till Ocab genom förvärvet.

”Vi har under en längre tid arbetat för att kunna knyta de gamla banden med våra tidigare kollegor och är därför mycket glada över att få välkomna Lars-Eric Petersen och hans team tillbaka till Ocab! Värmland är en region vi vill och ska växa i och att vi får ett så starkt kompetenstillskott på ett bräde är naturligtvis ett viktigt steg i den satsningen. Tillsammans med vår befintliga verksamhet i regionen har vi nu en mycket solid grund för vidare expansion i Värmland”, säger Ola Spetz, Koncernchef.

”Det känns fantastiskt roligt att bli en del av Ocab igen! Vi känner ju varandra väl och som en del av Ocab och Oleterkoncernen kan vi erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster och våra anställda nya spännande utmaningar. Jag ser också fram emot att ta del av den utveckling som skett i koncernen på digitalisering- och hållbarhetsområdet och se hur detta kan komma både våra kunder och medarbetare till gagn”, säger Lars-Eric Petersen, platschef Ocab Karlstad.

Förvärvet trädde i kraft den 28 april.

För mer information
Ola Spetz, VD och Koncernchef Oleter Group AB, tel. 070-546 73 70
Lars-Eric Petersen, Platschef Ocab Karlstad, tel. 070-371 05 26

Om Oleter Group
Oleterkoncernen, med Oleter Group AB som moderbolag, erbjuder helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice. I Oleter kombineras entreprenörskap och stark lokal förankring med storskalighet och effektivitet. År 2021 omsatte Oleter Group 2,3 miljarder SEK och sysselsatte 2100 anställda inom bolagen Ocab, Stahrebolagen, JT Sanering, NHS, MCM Relining, S-pipe och Planea i Sverige samt Frøiland Bygg Skade AS i Norge och Trinava Skadeservice i Danmark.