journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Övrig tid, klicka här för kontaktuppgifter.

Oleter Group AB förvärvar JT Sanering AB

Oleter Group AB förvärvar JT Sanering AB

Oleter Group AB förvärvar JT Sanering AB

Oleter Group har förvärvat JT Sanering AB, inklusive dotterbolaget Smålands Rivningsteknik AB. Företagen erbjuder ett brett utbud av sanering- och rivningstjänster med bas i Småland.

JT sanering, med dotterbolaget Smålands Rivningsteknik, har levererat tjänster inom sanering och rivning i närmare 20 år och är ett välrenommerat bolag med bred kompetens och stark lokal förankring i Småland och Blekinge. Med huvudkontor i Växjö och platskontor i Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn kommer de att arbeta nära Ocabs lokala team i regionen. Totalt sysselsätter JT Sanering med Smålands Rivningsteknik 70 anställda.

”Genom förvärvet av JT Sanering stärker vi vår position ytterligare i regionen och kompletterar vårt erbjudande till nya och befintliga kunder. Det ligger också helt i linje med vår strategi att knyta värdeskapande bolag med stor branschkompetens till koncernen. Med samma syn och fokus på kvalité och engagemang i kundleveransen, har vi en stabil grund för att tillsammans ta våra verksamheter till nästa nivå”, säger Ola Spetz, VD och Koncernchef, Oleter Group AB.

”Det känns väldigt roligt att bli en del av Oleter-koncernen! Med koncernens stora resurser, och satsningar inom hållbarhet och digitalisering, kan vår verksamhet och redan starka erbjudande utvecklas vidare”, säger Johan Trybom, VD JT Sanering AB.

För mer information, kontakta:
Ola Spetz, VD och Koncernchef Oleter Group AB, tel. 070-546 73 70
Johan Trybom, VD JT Sanering AB, tel. 070-305 59 99

Om Oleter Group
Oleterkoncernen, med Oleter Group AB som moderbolag, erbjuder helhetslösningar inom skade-, industri- och fastighetsservice i Sverige och Norge. I Oleter kombineras entreprenörskap och stark lokal förankring med storskalighet och effektivitet. År 2020 omsatte Oleter Group 1,2 miljard SEK och sysselsatte 1 000 anställda inom bolagen Ocab, NHS, MCM Relining, S-pipe och Planea. År 2021, med förvärv av bland annat Frøiland Bygg Skade AS i Norge och JT Sanering, är antalet anställda 1900 och omsättningen förväntas nå 2 miljarder.