Facebook

Publicerad den 6 mars 2023

Ocab Go – vår nya satsning för klimatsmart service i city!

Att finnas nära våra kunder är en av Ocabs unika styrkor. Med varje platskontor ökar vi vår tillgänglighet och service. Att snabbt vara på plats och kunna bedöma och vidta rätt åtgärder är också en hållbarhetsfråga då vi sparar på miljön och befintliga resurser när mer kan räddas i varje skada.

Nu tar vi nästa steg med en ny satsning för en renare stadsmiljö och en närmare leverans för våra kunder i innerstaden och lanserar Ocab Go – klimatsmart service i city! Först ut är Stockholm och idag öppnar vårt nya kontor på Holländargatan 25. Härifrån kommer våra fukttekniker Dennis och Josef snabbt och klimatsmart nå våra innerstadskunder med el-cykel och el-bil.

– Genom att finnas närmare våra kunder ökar vi tillgängligheten samtidigt som vi minskar klimatavtrycket i varje uppdrag. Ocab hanterar cirka 1000 skador varje år i Stockholms innerstad så vi vet att närheten kommer att göra skillnad – både för att höja vår servicegrad och för miljön, säger Peter Larsson, VD Ocab i Stockholm.

Alla kontaktuppgifter till Ocab Stockholm City hittar du här, vi hälsar befintliga och nya kunder varmt välkomna!

Teamet bakom satsningen i Stockholm city: Dennis Peterson, Jonathan Janson, Dennis Hussain, Peter Larsson och Josef Al-Najafi.