journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Övrig tid, klicka här för kontaktuppgifter.

Undrar du över något? Eller behöver du hjälp?

Ocab är alltid nära. Var du än är.

Ocab har fler än 50 servicekontor som kan hjälpa dig i hela landet. Alla våra servicekontor är kompetenta och utrustade för alla tjänster i vårt ordinarie tjänsteutbud inom fuktskador, vattenskador, sanering och rengöring. Tack vare vår starka lokala närvaro kan vi snabbt vara på plats för att begränsa och åtgärda skador.

Kontakta oss genom att skicka in dina uppgifter via kontaktformuläret ovan eller ring till ditt lokala Ocab Servicekontor via knappen nedan.

Hitta närmaste Servicekontor

Kontakta ditt närmaste Ocab Servicekontor

  I och med att du skickar in formuläret godkänner du att dina kontaktuppgifter sparas av oss och att vi får kontakta dig i ärendet.

  Ocab är alltid nära. Var du än är.

  Ocab har fler än 50 servicecenter som kan hjälpa dig i hela landet. Alla våra servicekontor är kompetenta och utrustade för alla tjänster i vårt ordinarie tjänsteutbud inom fuktskador, vattenskador, sanering och rengöring. Tack vare vår starka lokala närvaro kan vi snabbt vara på plats för att begränsa och åtgärda skador.

  Kontakta oss genom att skicka in dina uppgifter via kontaktformuläret ovan eller ring till ditt lokala Ocab Servicekontor via knappen nedan.

  Hitta närmaste Servicekontor

  Behöver du akut hjälp?

  Du når vår jour dygnet runt på ett och samma nummer i hela landet:  020‑62 00 40. Vi är snabbt på plats och har rätt kompetens, resurser och utrustning för att effektivt begränsa och åtgärda skador.

  Vad gör vår jourtjänst?

  Jourtjänsten kan hjälpa dig med pluggning av läckande rör, pallning av möbler, foggning och rivning av golv. Vi hanterar akut specialsanering, sanering av bränder, klottersanering, täckning av glaskross och avfuktning efter vattenskador.

  Se våra onlinetjänster!

  Att säkerställa ditt hems säkerhet och komfort när olyckan är framme har aldrig varit enklare. Upptäck vårt utbud av tjänster och beställ online med bara några klick. Säkert, snabbt och bekymmersfritt.