Hem 5 eHandel

eHandel

Du kan enkelt beställa hem säkerhetsprodukter från Ocabs webbshop.

Här hittar du riktigt bra produkter som förebygger fuktskador och brand. Välj produktområde nedan för att handla direkt i vår säkerhetsbutik.

Se alla våra produkter

Förebygga brand

Brand är bland det värsta som kan hända en familj. Man förlorar hus och hem och i värsta fall nära och kära. Med små hjälpmedel så ser vi till att minimera riskerna och följderna av en brand. I vår webbshop finns brandvarnare, brandsläckare, brandfiltar och andra förebyggande produkter av hög kvalitet. Vi samarbetar med företaget Topline för hög produktkvalitet och snabba leveranser.

Förebygga brand

Förebygga fuktskador

Fuktskador och vattenskador är det mest förekommande försäkringsärendet i Sverige. Med våra produkter kan du snabbt upptäcka, förebygga och hantera fuktskador innan de blir för stora. Med vattenlarm och droppstopp upptäcker du och minskar risken för vattenskador hemma. Vi samarbetar med företaget Topline för hög produktkvalitet och snabba leveranser.

Förebygga fukt

Kontakta oss

  Andra tjänster

  Gratis videorådgivning

  Via din mobil gör vår tekniker en första bedömning av skadan tillsammans med dig och rekommenderar vad du bör göra härnäst – utan ett fysiskt besök, helt gratis!

  Bokning av tjänster på hemsidan

  Vet du eller misstänker du att du har en skada? Beställ en besiktning, kontroll eller utredning direkt online.

  Hitta ditt närmaste Ocab Servicekontor

  Behöver du kontakta ett Ocab servicekontor i närheten där du bor? Sök med ditt postnummer och använd kontaktformuläret.