Viktor Klint ny platschef för Ocab i Linköping

Som ett led i Ocabs kvalitetsstrategi, och för att utveckla verksamheten i Linköping, har Viktor Klint rekryterats som platschef för Ocab i Linköping.

 Viktor Klint

Viktor Klint

Viktor Klint påbörjar sitt uppdrag på Ocab den 19 februari och kommer att leda utvecklingen av Ocabs verksamhet och erbjudande i södra och västra Östergötland.

Viktor Klint kommer till Ocab med lång och bred erfarenhet från fastighetsbranschen och skadeservice, närmast från en roll som fastighetsförvaltare på Region Östergötland. Han har arbetat med Fastighetsutveckling för Stångåstaden och har som avdelningschef lett fuktskadeservice och radonutredningar på Torpheimer Fastighetssystem.

Viktor har även tidigare i karriären arbetat som både saneringstekniker och fukttekniker hos Hjulsbro Sanering AB, som sedermera blev Ocab Hjulsbro Sanering i Linköping AB. Han kommer nu tillbaka till Ocab efter 15 år, med målet att bygga ett kompetent och engagerat team för en kvalitetssäkrad leverans till Ocabs kunder i Linköping med omnejd.

– Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetssäkring och hållbarhet i vår verksamhet och att säkerställa att vi alla inom Ocab har samma mål och syn på detta är av högsta vikt. Mot bakgrund av att vi inte kunnat nå samsyn med tidigare driftsorganisation i Linköping, bygger vi nu en ny organisation för våra kunder i området med ett starkt ledarskap i form av Viktor, säger Peter Andersson, VD Ocab i Norrköping AB.

Från och med den 19 februari nås Viktor på e-post viktor.klint@ocab.se och telefon 0707–488 004.

För ytterligare information vänligen kontakta:                                           
Peter Andersson, VD Ocab i Norrköping AB
Tel: 0708-161755, e-post: peter.andersson@ocab.se

Stefan Svensson, VD och Koncernchef Ocab AB/Oleter Group,
Tel: 072-993 33 01, e-post: stefan.i.svensson@ocab.se