Välkommen till Bostadsrättsmässan i Kista den 17-18 november!

Nu är det snart dags för Bostadsrättsmässan som i år arrangeras på Kistamässan. Bostadsrättsmässan är Sveriges största mötesplats för bostadsrättsföreningar och samfälligheter – en kunskapsmässa för dig som sitter i en bostadsrättsstyrelse, är fastighetsförvaltare eller inköpare på ett fastighetsbolag. Oss träffar du i monter A:12, ta chansen att prata med våra experter om allt inom avfuktning och sanering, vi har även med vår expert på radon.

Just nu har vi även ett erbjudande på fuktstatuskontroll som vi gärna berättar mer om på mässan.  Vi hjälper er helt enkelt att få kontroll på fuktstatusen i våtutrymmen och vilka eventuella riskfaktorer som kan orsaka fuktskador på längre sikt, läs mer om vårt erbjudande till er Brf.

Under mässan ges möjlighet att delta i många intressanta seminarium och aktiviteter, du kan till exempel boka in dig för kostnadsfri rådgivning inom ekonomi, juridik, energi och underhåll. Det erbjuds även en utbildning för dig som är ny i en styrelse. Du hittar hela programmet och hur du anmäler dig till olika aktiviteter på mässans hemsida.

Klicka här för att skriva ut din fribiljett till mässan och läs mer om vad mässan kan erbjuda.