2020-05-25T14:06:05+00:00 2020-05-25|

Stefan Öby ny regionsäljare i Väst

Stefan Öby har rekryterats till en nyinrättad roll som regionsäljare för Ocab Väst och Oleter-koncernen. Rollen är en viktig del i en långsiktig satsning för ökat kundfokus och servicenivå i regionen.

Stefan Öby kommer till Ocab och Oleter-koncernen med många års branscherfarenhet från företag inom både sug- och spolbilsverksamhet och relining, där han arbetat främst med kunder inom fastighet och kommun.

Den nya rollen i koncernen innebär ett kund- och relationsansvar och Stefan kommer att utgå från hur koncernens hela kombinerade tjänsteutbud på bästa sätt kan möta varje kunds behov. På så sätt blir han även en naturlig kontaktyta oavsett om tjänstebehovet är sanering, högtrycksspolning, renovering av avlopp eller en kombination.

– Det känns fantastiskt roligt att Stefan anslutit sig till vårt team. Hans breda erfarenhet i branschen och av att driva kundanpassade leveranser gör honom till ett mycket kompetent bollplank för våra kunder. Han blir en viktig del i vår satsning på att öka servicenivån och hitta synergier i våra helhetslösningar, säger Thomas Olsson, VD för Ocab Väst AB och NHS i Väst AB.

Stefan kommer att utgå från vårt koncernkontor i Västra Frölunda och han nås på följande kontaktuppgifter:

Telefon: 070-345 94 19
E-post: stefan.oby@ocab.se

För mer information vänligen kontakta:
Thomas Olsson, VD Ocab Väst AB och NHS Nordisk Högtrycksspolning i Väst AB
Tel: 076-008 00 62, e-post: thomas.olsson@ocab.se

Bo Ingemarson, VD och Koncernchef Oleter Group AB
Tel: 070-761 92 65, e-post: bo.ingemarson@ocab.se