Robin Andersson blir ny VD för Ocab i Norrköping AB

Efter 15 år som VD i Ocab i Norrköping AB lämnar Peter Andersson över stafettpinnen till Robin Andersson per den 1 februari.

Robin kommer senast från en roll som Produktionschef och har under sina drygt 10 år i bolaget kunnat bygga kunskap och kompetens från grunden och från verksamhetens alla olika områden.

– Jag är mycket glad och stolt över att ta vid efter Peter och få utveckla verksamheten vidare tillsammans med mina fantastiska kollegor, samarbetspartners och kunder. Det är även en ynnest att Peter delvis är kvar i Norrköping som senior advisor med sin breda kompetens och erfarenhet.

Peter, som nu väljer att lämna över det operativa ansvaret, kommer framöver att dela sin tid mellan verksamheten i Norrköping och att ansvara för strategiska inköpsfrågor och vara senior advisor på koncernnivå i Oleter Group.

– Det är inte utan stolthet jag ser tillbaka på vår utveckling i bolaget där vi gått från 10 till 75 medarbetare under min tid som VD. Med professionella och engagerade medarbetare och väldigt bra samarbetspartners och kunder, har vi tagit en god position på marknaden och jag lämnar nu med varm hand över till Robin att fortsätta arbetet i samma anda, säger Peter Andersson.

För mer information
Robin Andersson: tel. 070-207 09 44, e-post robin.andersson@ocab.se
Peter Andersson: tel. 070-816 17 55, e-post peter.andersson@ocab.se

Robin Andersson t.v. och Peter Andersson t.h. i bild