Ocab växer med förvärv av Fukt & Inomhusmiljö i Uddevalla AB

Fukt & Inomhusmiljö i Uddevalla AB har i december förvärvats av Ocab-koncernen, som därmed ytterligare stärker sin position på västkusten. Integreringen av bolaget i Ocab påbörjas omgående.

Fukt & Inomhusmiljö har levererat tjänster inom sanering och avfuktning sedan 1992 och är ett välrenommerat bolag med bred kompetens och stark lokal förankring. Köpet är en del av Ocab-koncernens strategi att stärka kunderbjudandet och närvaron i Västra Götaland.

”Vi har under 2018 påbörjat en tydlig satsning i väst då vi ser en stor potential för Ocab-koncernen att utveckla sin affär här. Med förvärvet av Fukt & Inomhusmiljö tar vi ytterligare ett steg i den satsningen. Vi välkomnar kompetenstillskottet hos de nya medarbetarna, verksamhetsanpassade lokaler och det nya utökade geografiska läget vi nu kan erbjuda befintliga och nya kunder i regionen”, säger Stefan Svensson, VD och Koncernchef för Ocab AB/Oleter Group.

”Efter drygt 26 år med Fukt & Inomhusmiljö lämnar jag nu med varm hand över vidare drift av bolaget och ser fram emot att det blir en del av Ocab. Dels för att Ocab är en stor och kvalitetsmedveten spelare i branschen, men också för att det finns stora likheter i engagemang, kultur och syn på kundleverans”, säger Peter Svensson, VD Fukt & Inomhusmiljö i Uddevalla AB.

Läs mer om Fukt & Inomhusmiljö i Uddevalla AB

För ytterligare information vänligen kontakta:
Stefan Svensson, VD och Koncernchef Ocab AB/Oleter Group, tel. 072-993 33 01
Peter Svensson, Grundare och VD Fukt & Inomhusmiljö AB, tel. 070-206 39 59