Ocab satsar vidare i väst

Under hösten har tre Ocab-bolag i Västra Götaland; Göteborg, Trestad och Borås, gått samman i ett nytt gemensamt bolag – Ocab Väst AB. Mot bakgrund av ökad efterfrågan har även den operativa kompetensen förstärkts, vilket tillsammans med nya lokaler i Västra Frölunda skapar vidare möjlighet för tillväxt.

Att driva platskontoren i ett bolag är ett viktigt steg för den positionering och de tillväxtmål Ocab har i regionen. Under hösten har de tre bolagen fusionerats för att skapa en stark plattform som långsiktig kan möta den kontinuerligt ökade efterfrågan. Samtidigt skapar samgåendet mycket goda förutsättningar för att optimera effektivitet och kvalitet i leverans.

Göteborgskontoret har precis flyttat till nya lokaler i Västra Frölunda vilka ger en dubblering av verksamhetsyta mot det tidigare kontoret. Personalstyrkan har också utökats och fått viktig förstärkning inom bland annat arbetsledning.

– De senaste tre åren har varit mycket händelserika och nu satsar vi vidare för att möta den utveckling Ocab haft, och har, i väst, säger Thomas Olsson, VD Ocab Väst AB. Bara i år har vi vunnit flera stora avtal och vi ser en mycket stor potential i regionen. I det nya bolaget kommer vi ännu bättre kunna ta tillvara de kompetenser och erfarenheter som finns och därmed säkra att vi har ett starkt erbjudande på marknaden.

I Göteborg finns Ocab nu på adressen Hulda Lindgrens Gata 8, kontaktuppgifter till våra platskontor i Ocab Väst hittar du här: Göteborg Trollhättan Borås

Thomas Olsson, VD Ocab Väst AB

Delar av vår personalstyrka i Göteborg