Daniel Hägglöf på Ocab i Norrköping utsedd till Årets entreprenör 2017 av Hyresbostäder

Daniel Hägglöf, Fukttekniker på Ocab i Norrköping, har idag blivit utsedd till Årets entreprenör 2017 på Hyresbostäders årliga entreprenörsdag. Han är den andra av våra medarbetare som får utnämningen av Hyresbostäder, Norrköpings största bostadsbolag.

Varje år samlar Hyresbostäder i Norrköping de entreprenörer som de samarbetar med och utser bland annat Årets entreprenör, eller LAPD-entreprenör som priset också kallas.  Idag fick Daniel Hägglöf ta emot blommor och diplom på Renströmmen i Norrköping, med motiveringen:

“Daniel har ett stort intresse för sitt arbete och ser alltid till helheten. Han är alltid ett bra bollplank, jobbar kreativt och sätter kunden, både Hyresbostäder och hyresgästen, i fokus och vill gärna hitta den rätta lösningen. Daniel gör alltid detta med ett leende och stor serviceanda.”

– Vi är självklart mycket stolta över att utnämningen går till en av våra fukttekniker och ser det som ett kvitto på vi har otroligt duktiga och serviceinriktade medarbetare som gör ett fantastiskt arbete, säger Peter Andersson, VD på Ocab i Norrköping. Det som gör det extra roligt är att Kalle Lindén, som arbetade hos oss tidigare, fick samma utnämning för två år sedan. Daniel tog över stafettpinnen när Kalle flyttade västerut och han har verkligen förvaltat samarbetet på bästa sätt.

Anm: Kalle är numera VD på Ocab i Trestad.