journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Monika Larsson ny Regionchef i Ocab Norr

Monika Larsson ny Regionchef i Ocab Norr

Monika Larsson ny Regionchef i Ocab Norr

Monika Larsson blir ny Regionchef, Region Norr, i Ocab och kommer därmed leda bolagen i Norrbotten och Västerbotten.

Monika kommer närmast från en tjänst som Marknadsområdeschef hos Riksbyggen och var dessförinnan Platschef och Regionsäljare inom bemanning och rekryteringstjänster mot industri- och teknikföretag. Från Ocabs kontor i Umeå kommer Monika att arbeta tätt med regionens chefer och tillsammans med dem leda den fortsatta tillväxten i regionen.

”Vi är mycket glada över att Monika Larsson är vår nya regionchef i Norr. Hennes kunskapsbredd och kompetens från fastigheter i kombination med hennes affärsmässighet och driv gör henne till rätt person att leda utvecklingen i en av våra mest expansiva regioner i landet”, säger Ola Spetz, Koncernchef Oleter Group.

”Det känns väldigt roligt att bli en del av Oleter-koncernen och att få leda verksamheten i regionen och Ocab Norr vidare på tillväxtresan de befinner sig på. Jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare se till att vi levererar på våra ambitiösa planer vad gäller tillväxt där vi samtidigt ska ha fokus på digitalisering, hållbarhet och på medarbetaren”, säger Monika Larsson.

Monika tillträder tjänsten i september. Hon kommer att rapportera direkt till Koncernchef Ola Spetz.

För mer information, kontakta
Ola Spetz, VD och Koncernchef Oleter Group AB, tel. 070-546 73 70