journummer

Brådskande ärende (efter kontorstid)

Ring vår jour på 020-62 00 40.

Kalle Boumedienne ny VD för Oleter Group Sverige och Ola Spetz leder satsning inom affärsutveckling

Kalle Boumedienne ny VD för Oleter Group Sverige och Ola Spetz leder satsning inom affärsutveckling

Kalle Boumedienne ny VD för Oleter Group Sverige och Ola Spetz leder satsning inom affärsutveckling

I Ocabs framtidssatsning kommer affärs-, koncept- och produktutveckling att spela en alltmer framträdande roll. Vi har en mycket ambitiös tillväxtagenda och utöver det starka lokala affärsmannaskapet, kommer ett större fokus att krävas på utveckling av befintliga och nya koncept som hjälper våra kunder med en enklare, mer kostnadseffektiv och en mer hållbar tjänsteleverans.

För att leda det arbetet har Ola Spetz, nuvarande VD Oleter Group Sverige, utsetts till Affärsutvecklingschef.

– Jag brinner för att utveckla affären gentemot kund och hjälpa våra operativa enheter att nå framgång och det ska bli väldigt roligt och inspirerande att kunna fokusera mer på den typ av arbete framöver. Det har varit en stor glädje och stolthet för mig att leda den svenska verksamheten samtidigt som jag känner att tiden är rätt för att lämna stafettpinnen vidare, säger Ola Spetz som tillträder sin nya roll i höst.

– Jag vill tacka Ola för de fina insatser han gjort i rollen som VD för vår verksamhet i Sverige! Tidpunkten är den rätta för satsningen och Ola är, med sin breda erfarenhet från både den operativa verksamheten och som VD, rätt person att leda det arbetet, säger Klas Elmberg.

Ny VD Oleter Group Sverige blir Kalle (Karim) Boumedienne. Kalle är en mycket erfaren ledare som under många år innehaft VD-roller i decentraliserade serviceorganisationer. Kalle kommer närmast från rollen som vice VD för Cabonline-koncernen där han ansvarat för den svenska, norska, danska och finska verksamheten. Innan dess har han haft VD-roller i bland annat Nokas Teknik och Nokas Cash Handling.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Kalle Boumedienne till Oleterkoncernen och rollen som VD i Oleter Group Sverige. Med Kalle så får den svenska verksamheten en erfaren VD, som tillsammans med den svenska ledningsgruppen kan fortsätta att utveckla både verksamheten, organisationen och ledarskapet till dess fulla potential. Kalle kommer också tillföra nya erfarenheter och kunskap till vår koncernledning, säger Klas Elmberg.

– Jag ser fram emot att arbeta med den svenska ledningsgruppen och hela den svenska organisationen. Bolaget har en stark position med duktiga medarbetare och jag är övertygad om att vi tillsammans kan utveckla oss ytterligare och stärka vår position på marknaden. Det är med stor entusiasm, och samtidigt med en stor portion ödmjukhet, jag tar mig an den svenska VD-rollen, säger Kalle Boumedienne.

För frågor eller ytterligare information vänligen kontakta: Klas Elmberg, VD och koncernchef Oleter Group
E-post: klas.elmberg@oletergroup.se, Telefon: +46 70 385 16 12