Jobba hos oss 2018-11-06T11:18:20+00:00

Jobba hos oss

Här kan du läsa om hur det är att jobba på Ocab, se vilka lediga jobb vi kan erbjuda just nu och mycket mer. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

Skicka spontanansökan

”Om man vill ha ett arbete med stor variation där man verkligen gör skillnad i människors liv så är Ocab perfekt!”

Lediga tjänster

Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som vill bidra till att göra oss ännu bättre. Att arbeta hos oss innebär att man tar ansvar, är driven och gillar utmaningar. Under lediga jobb hittar du de lediga tjänster vi kan erbjuda just nu, varmt välkommen med din ansökan.

Se våra lediga tjänster

Möt våra medarbetare

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Ocab?

Här berättar några av våra engagerade medarbetare om sina yrkesroller, hur en vanlig arbetsdag kan se ut och hur de upplever Ocab som arbetsgivare.

Möt våra medarbetare

Ocab Akademin

Ocab ska vara en attraktiv arbetsgivare som vidareutvecklar medarbetarna och tillmötesgår medarbetarens intresse av sitt arbete. Ocab Akademin är vår interna verksamhet för kompetensutveckling inom Ocab.

Läs mer om Ocab akademin

Ocab Old Timers

Ocab Old Timers är en ideell förening för personer som verkat för och inom Ocab. Alla som arbetat i Ocab eller haft uppdrag i större omfattning och uppnått mogen ålder erbjuds möjlighet att vara med i föreningen.

Läs mer om Ocab Old Timers

Visa fler tjänster