Fasadtvätt Luleå

Vi på Ocab i Luleå erbjuder effektiv och hållbar rengöring av fasader och tak för alla fastigheter.

Vi rengör alla ytor och material på ett hållbart sätt för miljön, fastigheten och ekonomin – för kommersiella såväl som privata fastighetsägare.

Kontakta oss

Vi tvättar alla typer av tak och fasader och anpassar rengöringsmetod efter förutsättningar på plats. Vi tar bort smuts, alger och mossa och andra föroreningar, vi avfärgar fasader och murverk och kan blästra bort gammal puts.

Ömtåliga delar skyddas under arbetet och beroende på tillgänglighet kan vi utföra tvätt från t ex mark, lift, hängställning eller vanlig ställning. Vi har även lång erfarenhet av klottersanering och klotterskydd och kan klottersanera på i stort sett vilket underlag som helst.

På Ocab arbetar vi kontinuerligt för att minska miljöpåverkan i vår verksamhet och för att leverera hållbara tjänster. Det gör vi bland annat genom utveckling av arbetsmetoder, genom ny teknik och bra produktval. Oavsett rengöringsuppdrag är vårt mål att välja den metod som ger en så effektiv och skonsam rengöring som möjligt.

Vi kan även hjälpa till med att förebygga slitage och skador av väder och vind på fasad och tak. Genom impregnering hålls fasaden torr och det är transparent och osynlig. Smuts får svårt att få fäste på en impregnerad yta och fukten tränger inte in, vilket i sin tur ger en energibesparing. De medel vi använder utvinns ur kisel och är inte giftiga eller miljöfarliga.

För mer information om tak- och fasadrengöring, eller om du önskar offert, är du alltid välkommen att kontakta oss på Ocab i Luleå.