Om oss

Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av brand och vatten samt erbjuder tjänster vid underhåll och sanering av fastigheter och industri. Vi är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns etablerad över hela landet från Kiruna i norr till Malmö i söder. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Kontakt & offert
Jobba hos oss

Ocab-gruppen består av cirka 650 medarbetare i Sverige med kompetens inom följande områden: Sanering, Rengöring, Avfuktning och Byggnads- miljö. Vi erbjuder även jour dygnet runt.

Ocab AB är det centrala samordningsbolaget för gemensamma frågor inom marknadsföring, försäljning, inköp, utbildning och affärsutveckling.

Våra värderingar

Inom Ocab arbetar vi ständigt med våra gemensamma värderingar.
Våra värderingar borgar för ett trivsamt arbetsklimat, nöjda kunder och ett bra resultat som skapar utveckling. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att vi vill utvecklas och överträffa våra kunders krav.

Uppförandekod

Alla våra medarbetare måste känna till och följa vår uppförandekod som är ett verktyg för hur vi ska agera för att skapa goda relationer med våra kunder och en god arbetsmiljö. Uppförandekoden har tagits fram av styrelsen för Ocab-gruppen för att tydliggöra värderingar och underlätta för alla inom Ocab att agera korrekt och fatta rätt beslut som följer de lagar och regler som gäller.

Justo Pharetra Nullam

Det tog nästan ett dygn för Räddningstjänsten att få kontroll över branden på Kungliga konsthögskolan i Stockholm. Nu börjar nästa fas. Ocab har varit i beredskap sedan i onsdags för restvärdesarbetet.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Sed posuere consectetur est at lobortis. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

Kvalitet och miljö

Ocab-gruppen ska uppfylla kundernas krav och förväntningar samt genomföra ständiga förbättringar i verksamheten. Genom attityd och fokus på lösningar förväntas medarbetarna sträva efter att aktivt bidra med sitt yrkeskunnande och engagemang, och alltid vilja göra det där lilla extra.

Vi bedriver verksamheten med begränsad miljöpåverkan med hänsyn till företagets resurser och följer gällande lagstiftning. Miljöarbetet ska vara väl förankrat i organisationen genom utbildning och påverkan på utvecklingen av våra produkter och tjänster.

För att respektera våra medarbetare förebygger vi skada och ohälsa och förbättrar hela tiden arbetsmiljöfrågorna genom att vi ser varandras olikheter som en styrka och tillvaratar varandras kompetenser. Vi vill ha nöjda medarbetare och kommunicerar vikten av delaktighet.

Sammantaget skapar detta goda referenser för nöjda kunder, ytterligare affärer och långsiktiga kundrelationer.

Nystart för nyanlända på Ocab

Inom Ocab arbetar vi ständigt med våra gemensamma värderingar.
Våra värderingar borgar för ett trivsamt arbetsklimat, nöjda kunder och ett bra resultat som skapar utveckling. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att vi vill utvecklas och överträffa våra kunders krav.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev